Dimensions

Ålder 20
Bröststorlek D
Øyne Brown
hair-color Black
hårlängd long
Höjd 164 cm
tjänster , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Plats
vikt 61 kg

69, Being Dominated, Cowgirl, Cybersex, Doggy Style, Experimental, Kissing, Long Foreplay, Missionary, Oral Sex, Reverse Cowgirl, Teasing

Category: Tag:

Jag har en fantastisk touch och förmåga att hitta dina nöjespunkter. Har du någonsin hört talas om touch-spel och kroppskartläggning? Nåväl, låt mig visa dig hur du gör det, och låt oss se hur du är romantiskt sammankopplad. Jag lovar dig att din tid med mig kommer att bli en upplevelse du aldrig kommer att glömma.
Mitt erbjudande skiljer sig från normen och det är inte bara det genomsnittliga könet. Det är viktigt för mig att vi båda har roligt och kan fördjupa oss i lustens värld tillsammans. Jag tar bara en handfull bokningar i veckan eftersom jag vill att det ska vara en rolig upplevelse för dig och mig.
Därför är reservationer begränsade. Det är bäst att boka i förväg, men du kan också pröva lyckan. Mitt erbjudande är unikt och du kommer inte att bli besviken. Jag finns även tillgänglig för längre bokningar, luncher och middagar. Observera att bilderna är äkta och mina och jag kan försäkra dig om att du inte kommer att bli besviken.

Ålder 20
Bröststorlek D
Øyne Brown
hair-color Black
hårlängd long
Höjd 164 cm
tjänster , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Plats
vikt 61 kg